Sti dugnad

Sti dugnad

Publisert av Ole Johan Stokstad den 09.10.17.

Lørdag 6. oktober arrangerte Midtre Syndin Hytteeierforening stidugnad på stien mellom Soleikrostølen og Svult. Denne stien gjør at det er mulig å få til en rundtur på sykkel rundt Midtre Syndin. Samtidig er det også mulig å få til en rundtur på sykkel fra Grønsennhøgda forbi Ormestadstølen (traseen for Valdresrittet), før Svult ta ny sti over til Soleikrostølen og tilbake langst Søndre Syndin (og enten til Viksyndin eller over til Nørre Trollhovd).

 

Skiltingen av denne stien er en del av et større prosjekt om enhetlig skilting av turstier som i Vestre Slidre koordineres av ei dugnadsgruppe i Vestre Slidre Hytteforening.

 

Det møtte opp nærmere 20 stykker, alle sammen med mye erfaring fra bl.a. egne hytter noe som gjorde organiseringen svært enkel. Selvdrevne grupper la i vei med diverse egnet redskap som spett, spade, hakke, klippesakser og motorisert kvistrydder.

 

Etter dugnaden var det fyr på bålpanna, stor misjonskjele med godt kildevann til te, kaffe og varm saft. Pølser med tilbehør var serveringsklart fra sjefskokken!

 

Klar høstluft med sol og fantastiske farger i et område med vid utsikt gjorde formiddagen til en god, sosial opplevelse hvor du kommer hjem i godt humør og med litt god samvittighet for å ha bidratt til et skikkelig løft for stien fra Søre Syndin til Svult slik at barn og voksne neste år får enda bedre turopplevelse.

Styret i Midtre Syndin Hytteeierforening er stolte av at dugnadsånden fortsatt kan vekkes til live på Syndin!

Bilder fra dugnaden: http://www.syndinposten.no/album/fotoalbum/?album=20197