På tur i Valdres!

På tur i Valdres!

06.12.20 23:33 av Ole Johan Stokstad

Julia og Morten Helgesen som driver Glittertind forlag har akkurat kommet med en ny utgave av På tur i Valdres. Mange av oss har blitt veldig glade i den forrige utgaven med fine og oversiktlige turbeskrivelser og mange inspirerende bilder. Denne gangen har det blitt to bind, et bind for øst og et bind for vest.

Les mer
Mjølkevegen med avstikkere

Mjølkevegen med avstikkere

14.07.18 22:01 av Ole Johan Stokstad

Mjølkevegen med avstikkere er ei bok av Birgit Haugen som presenterer 15 sykkelturer på Golsfjellet og i Valdres. Boka kom ut i 2018 og gir inspirasjon til sykkelturer i vårt nærområde, og litt lenger bort. Syndin er et flott utgangspunkt for fantastiske sykkelturer på stølsveier i fantastisk natur og kulturlandskap. Boka gir inspirasjon til nye turer, og for mange vekker den gode minner fra tidligere sykkelopplevelser.

Les mer
Stølsliv i Vestre Slidre

Stølsliv i Vestre Slidre

09.07.18 17:23 av Ole Johan Stokstad

Stølsliv i Vestre Slidre er ei praktbok av Gunnar Hauge og Frode Rolandsgard. Den kom ut i våres og gir en flott presentasjon av stølslivet før og nå i hele Vestre Slidre. Boka er rikt illustrert med nye og historiske bilder, som gir oss en flott presentasjon av en viktig del av Syndin (og områdene rundt) sin historie.

Les mer