Grønsenn kaffestopp

Grønsenn kaffestopp

12.07.23 18:01 av Ole Johan Stokstad

For et par år siden dukket det opp et nytt og hyggelig kaffestopp på Grønsenn. I den idylliske stølsgrenda Grønsenn, rett nedenfor Grønsennknippa, har Margit Bratvold åpnet Grønsenn kaffestopp. Det er en fin sykkeltur fra Syndin til Grønsenn. Eller hva med en liten rast etter turen til Grønsennknippa?

Les mer
Mjølkevegen med avstikkere

Mjølkevegen med avstikkere

14.07.18 22:01 av Ole Johan Stokstad

Mjølkevegen med avstikkere er ei bok av Birgit Haugen som presenterer 15 sykkelturer på Golsfjellet og i Valdres. Boka kom ut i 2018 og gir inspirasjon til sykkelturer i vårt nærområde, og litt lenger bort. Syndin er et flott utgangspunkt for fantastiske sykkelturer på stølsveier i fantastisk natur og kulturlandskap. Boka gir inspirasjon til nye turer, og for mange vekker den gode minner fra tidligere sykkelopplevelser.

Les mer
Sti dugnad

Sti dugnad

09.10.17 23:58 av Ole Johan Stokstad

Lørdag 6. oktober arrangerte Midtre Syndin Hytteeierforening stidugnad på stien mellom Soleikrostølen og Svult. Denne stien gjør at det er mulig å få til en rundtur på sykkel rundt Midtre Syndin. Nærmere 20 stykker møtte opp for å gjøre en innsats for en god sti for sykling, jogging og fotturer.

Les mer